sobota 28. února 2015

Rajčata s taveným hermelínem


Naprosto primitivní a rychlé. Příprava vám bude trvat tak 5 minut a máte buď salátek k nějakému jídlu a nebo předkrm, který skvěle chutná. Alespoň podle mě.



Na 1 porci:
2 rajčata
1/2 hermelínu
trochu mléka
1 chilli paprička
mletý pepř
čerstvá petrželka

Rajčata nakrájíme nadrobno. D kastrůlku si nalijeme trošku mléka, jen aby se pokrylo dno a po chvíli přidáme na kousky nakrájený hermelín. Za stálého míchání na malém plameni zahříváme. Až se sýr roztaví, opepříme podle chuti a promícháme. Sejmeme z vařiče a přimícháme trochu nasekané petrželky. Sýr nalijeme do misky na rajčátka a navrch dáme nasekanou papričku pro doplnění chuti (nemusíte jí tam dávat, ale mě se k tomu opravdu hodila. Bylo to pak mírně pikantní). Můžeme podávat s opečenou bagetou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za každý váš komentář i návštěvu. Velmi si toho cením :)