Naprosto primitivní a rychlé. Příprava vám bude trvat tak 5 minut a
máte buď salátek k nějakému jídlu a nebo předkrm, který skvěle chutná.
Alespoň podle mě.
Na 1 porci:
2 rajčata
2 rajčata
1/2 hermelínu
trochu mléka
1 chilli paprička
mletý pepř
čerstvá petrželka
Rajčata
nakrájíme nadrobno. D kastrůlku si nalijeme trošku mléka, jen aby se
pokrylo dno a po chvíli přidáme na kousky nakrájený hermelín. Za stálého
míchání na malém plameni zahříváme. Až se sýr roztaví, opepříme podle
chuti a promícháme. Sejmeme z vařiče a přimícháme trochu nasekané
petrželky. Sýr nalijeme do misky na rajčátka a navrch dáme nasekanou
papričku pro doplnění chuti (nemusíte jí tam dávat, ale mě se k tomu
opravdu hodila. Bylo to pak mírně pikantní). Můžeme podávat s opečenou
bagetou.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Moc děkuji za každý váš komentář i návštěvu. Velmi si toho cením :)