neděle 1. března 2015

What I ate no. 23

Ahoj, ahoj, ahoj!
Jak se dneska máte? Já nemůžu říct, že bych snad měla nějakou radost z toho, že je už zase neděle. A dneska je to ještě horší, než před týdnem, protože hned po pondělku jsem onemocněla a zbytek týdne nebyla ve škole. To znamená, že si teď budu muset všechno dopisovat a hodně se učit. K tomu navíc se i zase hezky opřít do cvičení, protože jsem pochopitelně jako necmoná moc necvičila. I tak jsem ale něco zhubla, protože jsem jedla jen málo. Chutě jsem měla tak maximálně na čokoládu a sladké a to opravdu brutální. Pěkně jsem to natřela mikulášské nadílce :D No dobře, ne celé, ale už mi toho v punčošce moc nezbylo. Zkrátka jsem měla takový 3 denní čokoládový detox (pro sexy bříško :D) od úterka do čtvrtka, kdy se to pořád stupňovalo. V úterý to ještě šlo, ve středu už to bylo horší a ve čtvrtek jsem ztláskala, co jsem našla :D Ale od pátku už si jedu zase zdravě a zítra konečně začnu opět naplno cvičit. Už jsem si sepsala videa, co si zítra podám a celá se na to třesu. Ale vsadím se, že zítra přijedu ze školy úplně vyplivnutá (protože jako každou neděli v noci usnu až k ránu) a touha po cvičení mě celkem rychle přejde. A stejně cvičit budu. Čas utíká a buchty se samy neupečou. Někdo na ně musí zadělat a vyrovnat je do pekáče :D A upéct pokud možno co nejvíc dotvrda :D Tak mi držte palce, ať se zítra ve škole nezlbázním a ať proboha nemám moc učení. A ať se mi chce cvičit, prosím :D
Teď už si ale užijte dnešní dílek, který je i přes mojí nemoc plný docela pěkných fotek jídla. Čokolády jsem vám zapomněla v tom spěchu vyfotit a tu horu obalů sem dávat radši nebudu :D



 Taková ovocná snídaně. Nějak jsem neměla moc na nic chuť, takže ovoce se ukázalo jako skvělá volba, protože na to má člověk chuť, i když vlastně žádnou nemá :D Hruška, mandarinka, hroznové víno a banánek, který jsem nekrájela, protože jsem si nebyla jistá, jestli se do mě ještě vleze. Vlez a úplně v pohodě :D Možná bych zdlábla ještě něco, přece jen to ovoce není úplně nejsytější. Právě proto jsem přidala i hezkou dávku mých milovaných mandliček (nejkrásnější pocit je mít jich plnou pusu :D ) a trochu celozrnných křupinek s mlékem. Poslední zbyteček, bééé, budu si je muset dokoupit. A ještě nějaké ty nezdravé cukříky v podobě hořkého bonbonku z Tatiany. Miluju tuhle bonbonieru :) A samozřejmě nechybělo ani moje černé překapávané kafíčko, které teď ve školní dny opravdu po ránu potřebuji.

Opravdu si nevzpomínám, kdy jsem naposledy měla ke svačině pečivo :D U mě je to pořád ovoce, zelenina, knackebroty, občas nějaký ten jogurt a jinak vlastně nic zajímavého. Tohle je zajímavé leda tím, že je tu konečně nějaká změna :D Tak papa, celozrnná housko s lučinou, možná zase za měsíc :D Ty se neboj okurko, my se uvidíme už zítra ;)

 S okurkou jsme se nakonec neviděli. Vlastně viděli, ale až večer k večeři. Ke svačince do školy ne, protože Eliška do školy nešla. Protože Eliška je nemocná. Eliška má ucpaný noc, bolí ji hlavinka a nemá chuť k jídlu (mimo čokoládku, tou by se nejradši cpala celý den :D). A protože za celý den nesnědla nic jiného než jeden ubohý pomeranč ( a už byly 4 odpoledne), nakonec se rozhodla o menší sváču. A moje zlatá maminka mi ji takhle krásně přichystala. Půlk banánu, jablíčko, mandarinka, mandličky a skořicové polštářky, které nejspíš koupila někde ve slevě a teď mi je pořád vnucuje :D Ale mě to nevadí, vy přece víte, že já se pokaždé ráda obětuju pro kolektiv a co je potřeba, to sním :D Zvlášť, když ty polštářky jsou tááák boží. Něco podobného jako Cini Minies, ale ne tolik sladké, takže lepší. A navíc od mojí oblíbené Bona Vity, tomu se přece nedá odolat, i kdyby vám bylo sebevíc špatně :D

 Takový snídaňo-oběd :D Probudila jsem se pozdě, ale neměla jsem moc chuť ani hlad. Přišlo to na mě až někdy po poledni a jelikož moje první jídlo prostě musí být sladké, tak jsem si dala takový sladký cereální obídek v podobě Dobré vlákniny a skořicových polštářků s mlékem, k tomu nějaké ty ovocné vitamínky a čajík.

Nebyl hlad a popradvě vlastně ani moc chuť, ale chtěla jsem něco sníst, abych jedla aspoň trochu pravidelně. Tak jsem si vzala jablíčko a jeden knackebrot namazaný arašídovým máslíčkem. Ale zachtělo se mi i čokošky a ta hořká s lískovými oříšky se na mě tak hezky koukala, že jsem jí nedokázala odolat. A neskončilo jenom u ní. Sladkostí potom padlo ještě celkem dost.

 Večeře po té hromadě cukru nebyla nijak velká a ani nějak fitnessácká. Bylo mi tak nějak jedno, co jím, ale měli jsme zrovna čerstvý chlebík, tak jsem se rozhodla, že si ho dám. Chtěla jsem jen půlku krajíčku, ale ukrajila jsem ho tak strašně tlustý, že šel ještě v pohodě překrojit a vznikly mi dva tenčí. Ty jsem namazala Zlatou Hanou máslovou, protože jestli já něco miluju, tak je to čerstvý křupavý chleba s málem, a k tomu rajčátko a plátek sýra.

 A takto snídá nemocný. Kiwi, mandarinka a mléčná krupice. Tu naprosto zbožňuju, ale tu marmeládu si tam nikdy nedávám, protože to podle mě pěkně kazí. Samotná je nej :D Nechtějte ale vědět, jaké chutě na mě po téhle snídani přišly. No na čokoládu samozřejmě. A rozhodně jsem jí nešetřila.

Že by oběd? Ano, ano, po sladkostech člověk nemá moc hlad, no :D Takže jen půlka krajíce chleba (ano, zase) s Gervais nadýchaným a rajče.

 Odpolední snack v podobě cornflaků s mlékem a kiwi. Těch máme teď doma hodně, takže je musím honem sníst, než úplně změknou. Já mám sice ty měkké kiwi ráda, protže jsou krásně slaďoučké, ale co je moc, co je moc. Vážně nechápu, proč jsem neměla chuť na normální jídlo a musela se do něj nutit, ale jakmile jsem ho snědla, přepadla mě taková touha po čokoládě, že jsem jí byla schopná sníst kila. Ano, i po téhle svačině následovala čokoládová hostina. Ach bože, stydím se, stydím...To se mi pak nikdo nemůže divit, že po takové přežíračce si dám k večeři jnom čtvrtku okurky :D

 Snídaně v pátek ráno. Opravdu hodně zajímavá, že? Jen bílý jogurt, banán a kešu tyčinka Emco, abych se jich už konečně zbavila. A potom vyjímečně nebyla žádná sladká přežíračka, protože jsem si řekla, že ode dneška už jen zdravě a šla jsem si tajně zacvičit. Probudila jsem se docela čilá a už mi bylo i dobře, tak jsem si dala pár kratších workoutů a hned jsem se cítila líp.

 A tohle byl můj výborný postworkout lunch. Rýže se sójovým masem na pórku. Naprosto vynikající :)

 Vidíte, jak hezky jsem se snažila v pátek jíst? A dokonce i pravidelně, protože už jsem zase dostávala chuť na normální jídlo (i když přiznám se, že tou čokoládou bych taky nepohrdla :D). Tady knackebrot s gervais nadýchaným, okurkou, rajčátke, 95% šunkou, plátkem eidamu a hroznovým vínečkem. To je přesně svačinka podle mého gusta. Trochu zeleninky, trochu ovoce, sýr, šunka jsem spokojená :)

Jestlipak jste už někdy měli Latte ovesnou kaši? Já jo, v sobotu ráno :D Měla jsem doma totiž Kofilu s Latte příchutí a když jsem ji ochutnala, hned jsem věděla, že si jí musím šoupnout do kaše. Zbyly mi už jen 2 dílky, protože i po Kofile zatoužil můj mlsný jazýček ,když jsem měla ty čokoládové dny, ale naštěstí jsem si právě za tímhle účelem ty dva kousky nechala a otevřela si místo ní hruškovou Studenstkou pečeť. Jeden dílek jsem nechala rozpustit uvnitř kašičky a druhý rozlomila navrch. A opravdu to byla parádní Latte kašička. Spolu s banánem, kiwi a skořicí chutnala báječně. Ale bylo jí méně než obvykle, protože i když se celé dny cpu sladkým, žaludek se přece jen trochu zcvrknul a mojí obvykou porci by asi nezvládl. I z téhle jsem byla docela přecpaná.

Ale do oběda mi stejně vyhládlo a já si pak s chutí dala tyhle perfektní těstovinky se zeleninkou a tuňákem. Byly naprosto dokonalé, takže jsem si je potom dala i k večeři (a mnohem větší nálož :D). Dají se jíst i za studena jako těstovinový salátek a se strouhaným sýrem jsou prostě úžasné. Kdyby vás zajímalo, jak jsme je doma dělali, tak ráda přidám recept :)

 Vyjímečně jsem odpoledne neměla chuť na sladkou svačinu. A to jsem měla v plánu tvaroh s ovocem a oříšky :D Vážně nechápu, protože odpoledne si většinou radši dávám něco sladkého. Asi to bylo tím, že jsem necvičila, protože po cvičení já sladkou svačinu potřebuju :D Takže kncakebrot se Zlatou Hanou máslovou, druhý s Gervais nadýchaným, půlkou mozarelly, okurkou, rajčátkem, pistáciemi a mandličkami. K tomu ještě zelený čajík a filmík v televizi :)

A tady už moje vymazlená dnešní kašička. Opět porce nic moc, ale zjišťuju, že nějak ráno nemám vbec chuť ani hlad, což je zvláštní, protože ještě nedávno bych ráno snědla cokoliv v obrovském množství. Asi je to tou nemocí. Zvykla jsem si teď jíst spíš hodně odpoledne (a sladkosti, že :D). Však ono se to zase srovná a já ty kašičkové porce zase zvětším. I tak jsem si tuhle kakovou krásku náramně vychutnala. Je s banánkem, pistáciemi a pistáciovou Orionkou. Musela jsem ji přece vyzkoušet na kaši, než ji celou sežeru sním.

Mezi jedno z mých oblíbených jídel jednoznačně patří pečené kuře. A je mi úplně jedno jestli s bramborama, chlebem, rýží, těstovinama, kuskusem, hlavně, že je to kuře :D Tady zrovna s vařenými brambory a s kyselými okurkami. Mňám!

 Kuřátka jsem se pěkně napapala a na svačinku tudíž nebyl moc hlad. Takže pouze taková ovocná miska. Pomeranč, 2 kiwi a liči.

A končíme těmi skělými těstovinami, které jsem tento víkend jedla už potřetí. Proč ty zbytky vždycky dojídám já? :D

Snad se vám dnešní díl líbil a načerpali jste z něj nějakou tu inspiraci. Já se s vámi pro dnešek loučím a jdu se deprimovat ze zítřejšího dne :D A taky si nachystat sváču do školy. Dneska jsem si upekla jablíčové musli tyčinky, abych pořád netrapčila s těma knackebrotama a už se na ně mooc těším. Alespoň nějaké potěšení mě v té škole čeká :)
Mějte se krásně!


1 komentář:

  1. Tu krupici miluji, ale nejméně 3 roky jsem jí neměla.. Ta obyč.bez marmelády či jiné přichutě je nejlepší! Mňam..

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý váš komentář i návštěvu. Velmi si toho cením :)